Меню

Щиток зварника РОСОМЗ НН10 PREMIER Favori®T

  • Наявність: Немає в наявності
  • Код товару: 63983
Виробник: РОСОМЗ

Щиток зварника РОСОМЗ НН10 PREMIER Favori®T (DIN 9-14) проведений РОСОМЗ® за ліцензією EYEREX® Швейцарія.

Корпус щитка Favori®T виконаний з термостійкого матеріалу TermotreK®, стійкий до прогорання, високих і низьких температур і дозволяє максимально зручно піднімати щиток вгору і опускати вниз, фіксуючи в даних положеннях.

Світлофільтр покращує огляд, конструкція корпусу щитка максимально захищає голову, обличчя, шию і верхню частину грудей зварювальника і забезпечує хороший повітрообмін в просторі під щитком.

Універсальне наголовное кріплення RAPID з плавним регулюванням розміру. Світлофільтр поступовий шифр від 9 до 14, розміром євростандарту (110 × 90 мм), захищений з двох сторін полікарбонатною покривним склом і підкладкою.

Універсальне по простоті і можливості кріплення блоку світлофільтру дозволяє проводити швидку заміну покривного скла, підкладки та світлофільтру без застосування інструментів.

Оптимальна маса щитка (не більше 360 м), робочий діапазон температур від -30 º С до +80 º дозволяють використовувати дану модель в виробничих приміщеннях і на відкритих майданчиках.

Сучасна збалансована конструкція корпусу, покращений огляд і оптимальна ширина щитка дозволяють проникати зварнику в обмежений простір.

Переваги корпусу Favori®T: ергономічний корпус; сучасний дизайн; повна відповідність вимогам РЄ та ГОСТ;

-Бічні канали для відведення диму, що утворюється при зварюванні;

-унікальна по простоті і надійності система кріплення світлофільтру, покривного скла і підкладки;

-обтекаемая форма зменшує ймовірність прилипання окалини до корпусу щитка;
мінімальна вага

Універсальне наголовное кріплення RAPID вироблено РОСОМЗ® за ліцензією EYEREX® Швейцарія:
механізм регулювання розміру в потиличній частині дозволяє м’яко підганяти і точно регулювати за розміром щиток, надійно фіксувати щиток на голові користувача, виключає ймовірність спадиванія щитка, особливо при використанні з головними уборами (термостойкими підшоломниками) за рахунок мінімального кроку для підгонки за розміром голови користувача, збільшився розмірний ряд, гарантована ідеальна посадка вироби, покращився баланс користувач може вибрати оптимальний для себе положення щитка, регулюючи кут нахилу шляхом перестановки бобишки в пази фіксатора

05260 – м’який знімний гігієнічний налобний обтюратор з винилискожи;

05270 – м’який знімний гігієнічний налобний обтюратор з натуральної шкіри (в залежності від моделі щитка) зменшує тиск на голову користувача, забезпечує комфорт при тривалому носінні і інтенсивній роботі.

Характеристики
Торговая марка РОСОМЗ
Характеристики
Выведено из ассортимента Нет
Защита от механических повреждений Да
Под заказ Да
Распродажа Нет
Стандарт ДСТУ ДСТУ EN 166-2017
316.39 грн.
У той же день при замовленні до 16:00
Приймаємо оплату online
Весь товар сертифікований