Меню

Каска захисна СОМЗ-55 Favori®T RAPID

  • Наявність: Немає в наявності
  • Код товару: 63967
Виробник: РОСОМЗ

Каска захисна СОМЗ-55 Favori®T RAPID складається з ударостійкого корпусу, виконаного з матеріалу TermotreK®, внутрішнього оснащення Еталон, плавного регулювання Rapid і ременя підборіддя.
Корпус каски з вентиляційними отворами, пазами для кріплення навушників протигаласливих і / або щитків захисних лицьових і водостічних желобком має суперлегкий вага, створює високий рівень комфорту при тривалому носінні каски.
Наголовна стрічка складається з 2-х частин: Налобні-скроневої і потиличної, виконаних з спеціально розроблених компонентів поліетилену, стійкого до впливу високих температур, бризок і іскор металу, що володіє підвищеною еластичністю при мінусових температурах.
Налобним-скронева еластична частина оснащена змінним обтюратором з для вбирання вологи і комфортного дотику зі шкірою людини в будь-яких температурних умовах;
підборіддя ремінь з еластичної термостійкої тканини.
Додатково може комплектуватися підборідним ременем EVEREST, який кріпиться до внутрішньої оснащенні в 4 точках, що дозволяє ефективно розподіляти вагу і виключає спадиваніе каски навіть в аварійних ситуаціях.
Робочий діапазон температур 50С + 50С.
Відмітною перевагою захисних касок серії СОМЗ-55 Favori®T RAPID є унікальна конструкція внутрішньої оснастки RAPID, яка дозволяє плавно підганяти і точно регулювати розмір оголовья, надійно фіксувати каску на голові користувача, виключає ймовірність спадиванія каски у випадках, коли користувач змушений постійно контролювати робочий процес високо над головою (наприклад на будівельних майданчиках і висотних роботах).
Внутрішня оснастка розроблена з урахуванням зручності використання з головними уборами (літніми, утепленими) і захисними підшоломниками (термостійкими, вологозахисними).
У касках захисних основну функцію ефективного гасіння удару, розподіл сили впливу удару рівномірно по корпусу каски виконує внутрішня оснащення RAPID.
Артикул:
75714 (помаранчева),
75715 (жовта),
75716 (червона),
75717 (біла),
75718 (синя),
75719 (зелена)

Характеристики
Торговая марка РОСОМЗ
Характеристики
Выведено из ассортимента Нет
Защита от механических повреждений Да
Под заказ Да
Распродажа Нет
Стандарт ДСТУ ДСТУ EN 397-2001, ГОСТ 12. 4. 128-83
355.51 грн.
У той же день при замовленні до 16:00
Приймаємо оплату online
Весь товар сертифікований