Меню

Щиток зварника РОСОМЗ НН-3 SUPER PREMIER Favori®T

  • Наявність: Немає в наявності
  • Код товару: 63982
Виробник: РОСОМЗ

Щиток зварника РОСОМЗ НН-3 SUPER PREMIER Favori®T Зроблено РОСОМЗ® за ліцензією EYEREX® Швейцарія (DIN 9-14).

Захисний лицьовій щиток зварника з корпусом Favori®T, виконаним з міцного, стійкого до впливу високих і низьких температур SUPER TermotreK® (виготовлено із застосуванням матеріалів DuPont ™ і Zytel® *).

Світлофільтр поступовий шифр від 9 до 14, розміром євростандарту (110 × 90 мм), забезпечує оптимальні умови видимості, захищений панорамним покривним склом і незапотевающімі підкладкою з ацетату целюлози, при необхідності легко замінюється без застосування спеціального інструменту.

Робочий діапазон температур від -50 ° С до + 180 ° С.

Полікарбонатне панорамне покривне скло забезпечує захист блоку світлофільтру від впливу високошвидкісних гарячих твердих частинок при екстремальних температурах.

Механізм регулювання розміру наголовного кріплення дозволяє плавно підганяти і регулювати розмір оголовья, а також ступінчаста регулювання по глибині покращує баланс і стійкість щитка на голові користувача.

Наголовное кріплення має знімний м’який еластичний обтюратор з натуральної шкіри, зменшує тиск оголовья на голову.

Користувач може вибрати оптимальний для себе положення щитка, регулюючи кут нахилу зварювального щитка і відстань між очима і світлофільтром.

За допомогою поворотно-фіксуючого пристрою щиток утримується в робочому (опущений) і неробочому (піднятий вгору) положеннях.

Оптимально збалансована конструкція щитка дозволяє зменшити вплив на органи дихання диму, що утворюється при зварюванні, а також дозволяє краплях металу вільно скочуватися при позиції зварювання вище голови зварника.

Корпус щитка зварювальника НН3 SUPER PREMIER Favori®T можливий в чорному і сріблястому виконанні.

Універсальне наголовное кріплення RAPID вироблено РОСОМЗ® за ліцензією EYEREX® Швейцарія:

-механізм регулювання розміру в потиличній частині дозволяє м’яко підганяти і точно регулювати за розміром щиток, надійно фіксувати щиток на голові користувача, виключає ймовірність спадиванія щитка, особливо при використанні з головними уборами (термостойкими підшоломниками) -за рахунок мінімального кроку для підгонки за розміром голови користувача , збільшився асортимент розмірів гарантована ідеальна посадка вироби, покращився баланс користувач може вибрати оптимальний для себе положення щитка, регулюючи кут нахилу шляхом перестановки бобишки в пази фіксатора наголовное кріплення має знімний м’який еластичний обтюратор з натуральної шкіри, зменшує тиск оголовья на голову

Переваги корпусу Favori®T:

-Ергономічна конструкція;

-сучасний дизайн;

-повне відповідність вимогам РЄ та ГОСТ;

-Бічні канали для відведення диму, що утворюється при зварюванні;

-унікальна по простоті і надійності система кріплення світлофільтру, покривного скла і підкладки;

-обтекаемая форма зменшує ймовірність прилипання окалини до корпусу щитка;

-мінімальний вага

Характеристики
Торговая марка РОСОМЗ
Характеристики
Выведено из ассортимента Нет
Защита от механических повреждений Да
Под заказ Нет
Распродажа Нет
Стандарт ДСТУ ДСТУ EN 166-2017
546.55 грн.
У той же день при замовленні до 16:00
Приймаємо оплату online
Весь товар сертифікований