Меню

Тринога алюмінієва PROTEKT TM-13 / AT 015 /

  • Наявність: Немає в наявності
  • Код товару: 63815
Виробник: Без бренда

Алюмінієвий штатив-тринога TM 13 є складовим елементом засоби індивідуального захисту від падіння з висоти.
Штатив призначений для використання в поєднанні з страхувальної системою. Штатив-тринога TM-13 призначений для використання з рятувальними підйомними пристроями RUP 502-А, RUP 503 і CRW 300 штатив-тринога TM-13 в будь-якому випадку забезпечує захист максимум для двох чоловік.
ОСНОВНЕ ОБЛАДНАННЯ
– головка виконана з пофарбованої оцинкованої сталі. Штифти на кожному колесі запобігають випадкове зісковзування робочого троса з колеса.
– ноги виготовлені з посиленого алюмінієвого профілю з закругленими краями. Складаються з двох частин. Телескопічна конструкція ніг дозволяє користувачеві регулювати їх довжину. Для регулювання довжини ніг використовуються фіксуючі штифти.
Ноги штатива оснащені самоустанавливающимися сталевими підставками з гумовими прокладками. Ноги мають антиковзні “зуби”, які використовуються при установці штатива-триноги на слизькій (наприклад, замерзлої) поверхні. про двох ноги “А” – мають вбудовані колеса (для направлення робочого троса) і точки кріплення (фіксують отвори) рятувального підйомного обладнання RUP 502-А, RUP 503 і CRW 300 про одна нога “B” – без колеса і без точки приєднання.
– ступеня – якщо ноги максимально висунуті, можна використовувати додаткові ступені, що дозволяють легко і безпечно розмістити троса на голівці штатива-триноги. На одній тринозі можна встановити до трьох ступенів.
– ланцюг – ноги з’єднані ланцюгом з метою мінімізації впливу горизонтальних сил і запобігання кришкою і складання ніг.

28 146.83 грн.
У той же день при замовленні до 16:00
Приймаємо оплату online
Весь товар сертифікований